Kongress och partistyrelsen

Så var kongressen för 2017 slut vilket också betyder att mina två år i partistylesen för Miljöpartiet de Gröna är slut. Jag tackar för förtroendet för mina två år i partistyrelsen (2015-2017)!

Det har varit två fantastiska år samtidigt som det även har varit tuffa tider och beslut. Vill även säga ett extra tack till de partistyrelseledamöter som har gett mig både stöd och trygghet under de jobbigare och svårare tider jag har haft, och ett tack för ett gott samarbete!

Det kommer att kännas lite tomt dock och nu är jag inte heller en av Sveriges yngsta partistyrelseledamöter. Samtidigt säger jag inte nej till lediga helger och sovmorgon och mer fritid för kultur och konst-aktiveteter. 

Anledningen till att jag valde att inte kandidera om är för att jag vill ge 100 procent till något jag har förtroende för. De närmsta två åren kommer jag behöva lägga mer fokus på studier, jobb och en del nya projekt. Men mitt engagemang för Miljöpartiet de Gröna kommer att fortsätta på kommunalnivå, för en grönare och humanare politk. Därefter får vi se vad tiden visar. 

Fredliga hälsningar, Sümeyya G ♥
 

Nystart och tillbaka till bloggen!

Äntligen tillbaka till bloggen! 
År 2016, då livet var som en berg- och dalbana och minst sagt ett väldigt intressant år, men nu kan jag äntligen släppa allt från förra året och fortsätta se framåt, le och andas. 
 
Nya mål, nya projekt och nya positva tankar!
Att se och höra personer som forfarande följer och läser mina tidigare blogginlägg, gläder mig verkligen. Tack! 
 
Samtidigt som jag skriver, funderar jag på vad för blogginlägg jag vill dela med mig och hur ofta det kommer bli? 
Tiden får visa helt enkelt och både ni och jag får se vad det kommer bli för inlägg framöver samt hur ofta det kommer bli? 
 
Det här året kommer bli mycket fokus på studierna men också  nya projekt som jag har startat/kommer starta inför de närmsta åren. 
Förra året började jag med att hålla i olika teaterwokshop, vilket  jag fortsätter med idag, mer om det får ni följa i ett annat blogginlägg. 
 
HIttils är det tre olika projektideer och projektplan som har startats av mig tillsammans med tre olika vänner/bekanta. 
Eftersom jag är en person som gillar att tänka långsiktigt och planera i god tid, så är det endast planering och projektplan som har skrivits hittils.
 
Två av projekterna är inför 2018 - 2020. Däremot har jag tillsammans med en vän ett fotoprojekt på gång inför detta år, vilket jag verkligen ser framemot för att börja sätta igång och synligöra samt skriva mer om det i bloggen! 
 
Det jag kan dela med mig till er nu, är att det kommer blir mycket fokus på kultur inom projekten men också från både studierna och jobbet i de kommande blogginläggen. 
 
Hoppas att ni ser fram emot detta lika mycket som jag gör det!
 
Fredliga hälsningar, 
Sümeyya G ♥